Alvállalkozókat keresünk!

Tisztelt leendő partnerünk!

A jövő hőszigetelése a jelenben!

Alvállalkozókat keresünk az ország különböző pontjain, megrendelőinktől érkező igények kielégítésére, egy újszerű – hazánkban még alig ismert – szigetelési technológia alkalmazására, folyékony szigetelési munkák elvégzésére.

A szigetelési munka nem sokban tér el egy normál, kompresszoros festéstől.

TSM Ceramic egy un. folyékony-kerámia szigetelő anyag, legjobban egy sűrű halmazállapotú festékre hasonlít, színezhető, festékszerűen felhordható hőszigetelő-anyag.

A TSM Ceramic összetételének és állagának köszönhetően szinte bármilyen alakú és anyagú felületen kiválóan megtapad, legyen az fa, fém, műanyag, beton, tégla, üveg, gipszkarton, karton, gumi stb. Az anyag, tapadó- szilárdsága 0,2 – 0,8 MPA. A felület megtisztításán, por- és zsírtalanításán, illetve szárításán kívül semmilyenmás előkészítő munkára nincs szükség.

Tűzvédelmi besorolása szerint nem tűzveszélyes anyag, egészségre nem ártalmas. Szenesedési hőmérséklete 500°C, a felbomlás hőmérséklete 480 °C.

A TSM Ceramic egyik legnagyobb előnye a kiváló minőségében és az alkalmazásában rejlik. A felhordás előtt a szigetelni kívánt felületet csupán meg kell tisztítani, eltávolítani az esetleges leváló részeket és közvetlenül, alapozás nélkül lehet felhordani a TSM Ceramic szigetelést. Projektektől függően mindezek előtt érdemes a maszkolás, takarítási feladatokat elvégezni a szigetelni nem kívánt részeken.

Ellentétben a hagyományos szigetelő anyagokkal, alkalmazása során semmilyen kiegészítő anyagra nincs szükség, (alapozóréteg, háló, rács, ragasztó, sín, stb.), ami nagyban meggyorsítja a kivitelezés gyorsaságát. Egy 3 fős munkacsapat – az előkészítés után – 8 órás munkaidőben 4-600 nm. felület szigetelését tudja elvégezni.

A TSM Ceramic különleges hő technikai tulajdonságainak maximális elérése, az egyenletes felületi kialakítás és a tökéletes szigetelés érdekében, fontos, az egybefüggő felületeken levegőmentes porlasztót használjunk. Lehetőség szerint csak a fedőréteg esetleges mechanikai sérülése esetén alkalmazunk ecsetelést, glettelést az adott helyen a javításra.

A TSM Ceramic hőszigetelő anyag felhordása a szigetelendő felszínekre levegőmentes porlasztó és hosszúszálú, puha, természetes szőrecsettel lehetséges.

Amennyiben Ön, vagy vállalkozása rendelkezik 3 fős munkacsapattal – ebből 1 fő jó, ha a kompresszoros festésben járatos – valamint gépjárművel a munkahely megközelítéséhez, és a szükséges festő kompresszorral, akkor jelentkezzen!. A szigetelő anyagot mi szállítjuk a helyszínre. Ha ajánlatunk felkeltette az érdeklődését, kérem írjon a rossler@rossler.hu e- mail címen, vagy hívja +36-20-286-8878 telefonszámot.